Het kantoor

Addo Hovinga

           logo ASP

Na meerdere jaren bij diverse verzekeraars te hebben gewerkt ben ik vanaf 1999 werkzaam als advocaat. Aanvankelijk was ik advocaat ik loondienst bij een grote verzekeraar. Sinds 2005 heb ik een eigen kantoor in Rotterdam.

Een slachtoffer heeft vaak dubbel pech. Niet alleen heeft hij te maken met letsel waardoor zijn leven helemaal op de kop komt te staan. Daarnaast moet hij vaak  een discussie voeren met de aansprakelijke tegenpartij, veelal een verzekeraar. Die verzekeraar heeft een zakelijke benadering waardoor het slachtoffer vaak de indruk krijgt niet meer dan een nummer te zijn.

Als advocaat kan ik mijn cliënten bijstaan in de soms moeilijke discussies met de verzekeraar. Daarbij ligt de primaire inspanning op het bereiken van een minnelijke regeling; een oplossing buiten de rechter om. Dat betekent echter niet dat ik een procedure uit de weg ga. Indien de zaak daarom vraagt dan schroom ik niet om naar de rechter te gaan. Indien nodig zelfs in hoger beroep en enkele malen heb ik cliënten begeleid tot en met de Hoge Raad.

Het werken voor slachtoffers is heel dankbaar werk. Samen met mijn cliënt voer ik de discussie met de verzekeraar en wanneer die dan tot een goed einde is gebracht dan is mijn dag weer goed.

Kernbegrippen;

  • Vertrouwelijk
  • Resultaatgericht
  • Slagvaardig
  • Belang van de cliënt staat voorop

Adilia Gondrie

Adilia Gondrie

Secretaresse met ruim 15 jaar ervaring in letselschade

Zij is de steun en toeverlaat van het kantoor

 

Medisch adviseur

Het kantoor werkt samen met MediForensis